Wednesday, 24 September 2014

Sambung Study Ke Kita ?

Hai . Assalamualaikum semua . haha . lama tak update blog . maklum lah macam biasa busyy dengan keje kan . Apa khabar semua ? Kalau sehad alhamdulillah . ha . hari neh nak cite yang simple jee.

Well . simple macam mana ? hm . tajuk kat atas , mampu jawab soalan anda semua . hehe ~ maybe ain akan digelar student nanti . yess . kita sambung belaja . well tak lah terlalu tua kod untuk sambung belaja . kan ? hm .

Mula mula memang niat taknak sambung belaja . tapi kenkadang hati neh jeless tengok orang sambung belaja . and kenkadang diri ini sering direndah kan orang lain sebab kita just lulusan SPM . hm . ain tak kata lah yang ain sambung belaja sebab nak buktikan kat orang yang ain neh bole belaja jugak ke hape . tapi sekarang pintu hati untuk belaja suda terbuka . dan ain harap ain dapat belaja dengan betol . and I wish that my wish come true . sebab ain nak jd seorang yang berjaya . nak bangga kan ibu ayah . nak ada kerjaya sendiri , harta sendiri . then , baru pikir pasal kawen . huhu ~ anyway , doa kan yang terbaik untuk ain okayy ? :) TQ .

No comments:

Post a Comment