Wednesday, 25 June 2014

Restart Untok Beblogger Balek.. =)



Assalamualaikum semua. hai. huhu~ rasa janggal pulak nak taip untuk readers nehh.. dah lama sangad tak menaip neh haa.. tuh yang rasa gedikss siked. hoho~ well. tajuk kat atas tuh macam ya ya je kan. haha~ tak kesah pon. oke. sebenanya kan, ain sedeh tengok blog neh. sebab dah lama sangad tak buka. tak caye? cuba tengok last ain update blog tahun bila, tahun 2012 tau ! gila dah 2 tahun blog neh tedampar macam tuh.. haha~ lagi satu nasib baik lah otak ain neh mempunyai memori yang agak kuad sebab boleh mengingati semua email dan password.. kalau tak, hmm.. terkubur macam tuh jelah blog nehh..

Well. Kalau tengok blog ain neh, dia dah lain dah. back to simple thing. header je tak betuka-tuka. yang lain semua nya dah tuka. simple lagi bagos. tak semak bila bukak kan. hm. banyak berlaku tahun 2014 nehh.. nak start cerita tapi sekarang dah petengahan tahun. haha~ stop menaip petengahan tahun 2012 and start menaip balek tahun 2014. ngam lah tuh. hee XD. untuk pemulaan neh kan ain just taip neh je lahh kod. mulai esok or lusa ke atau bila ain ada masa, ain akan start untuk becerita semua yang ain lalui, oke ? Alang-2 dah penghujung nak taip and Ramadhan bakal tiba, ain nak ucapkan Selamat Berpuasa Kepada semua umat Islam. Salam Ramdhan Al-Mubarak =)



No comments:

Post a Comment