Wednesday, 7 March 2012

salahkah beruba untuk kebaikan?

salam. hello kamu kamu semua. apa khabar? sehad tak? oke sangad untong sape yang sehad tuh. perut saya semenjak dua menjak neh asek saked lha. tak thu knape. huhu~ tapi bukan topik neh yang kita nak bualkan. huhu.

ha. neh nak crite neh.ade orang kata saya dha beruba. oke. saya akui kenyataan itu tapi saya beruba kan untuk kebaikan. sala ke? tak bukan. kagipun mereka yang berkata tuh yang buad saya beruba. so chill lha takpya nak kutok saya belakang-2 kan. saya open minded lha. so tak kesah kalau awak nak cakap depan-2 tapi jangan lha kutok saya belakang-2.

kawan sekelas saya ade cakap ambek yang dha ade depan mata. jangan nak kejar yang dha lepas. so, saya pikir, betol juga. satu lagi, saya bukan lupakan diaorang selamanya pun. huh. tak paham dengan manusia sekarang neh. bila saya sayng diaorang, diaorang pula buad saya macam neh. sedehh taw.


ayad neh untuk saya. saya tuju kan ayad neh tok diaorang.awak, awak, semuaa. faham tak maksod saya yang neh?

sekarang neh aya tak tahu nak cakap apa lagi. yang saya bole buad hanya berserah dan tetap menadi diri saya yang sebena. maaf lha kalau awak baca entry neh awak trersinggung. saya tak ade niat pun. saya cuma nak meluahkan perasaan saya. tuh je tak lebih.

oke semua. tuh je tok entry kali neh. i hope you guys enjoy read it.

No comments:

Post a Comment