Friday, 1 June 2012

cuti sekola lepak banda

salam. apa khabar para bloggers? wahh. dha lama tak post something kat sini. haha ~ ~ busy memanjang. dengan keje kursus nye, exam  nye. hehe ~ ~ ha. cuti sekola neh kan kita tak tahu taw nak buad apa. bosan gila duduk ruma. dha lha penad bekerja. sampai hari rabu yang lepas neh kengkawan ajak lepak pegi banda. mula mula tuh malas taw. tapi disebabkan kebosanan yang mula melanda saya pon ekod kan aje.

keluar ruma pukol 9. time neh pegi ruma membe dulu. dalam pukol 11 lebeh baru gerak pegi banda. kami ke sana dari pagi sampai malam. peh ! penad giler. nak tercabut kaki neh jenjalan kat situ. huhu ~ ~ ha. kitaorang tengok cerita neh.

|
|
|
|
V

*gelang tuh takde kena mengena pon :P

tiket wayang :)

ha ! cerita Aku Ada Kau Ada. besh taw cerita neh. kelaka ade, romantik ada. macam II lha. hehe ~ ~


lepas tengok movie, kitaorang jenjalan. siap snap snap lagi. ha ! tengok lha neh.

|
|
|
|
|
V

ha ! penad penad pon sempad snap :D


 yangg neh takde keje. haha ~ ~


 masing masing buad muka :o


 candid :)


main snap je :D


peace yow 


on de way pegi :)


bla bla bla :P


gigit straw ^^'


ha ! neh lha kesimpulan nye :DD

oke. dha tengok kan gamba nye? memang besh gile lha. jenjalan kat seget semua. huhu ~ ~ jakunjap*
oke nanti ade mase post lagi benda baru. bubye guys :))


Wednesday, 7 March 2012

salahkah beruba untuk kebaikan?

salam. hello kamu kamu semua. apa khabar? sehad tak? oke sangad untong sape yang sehad tuh. perut saya semenjak dua menjak neh asek saked lha. tak thu knape. huhu~ tapi bukan topik neh yang kita nak bualkan. huhu.

ha. neh nak crite neh.ade orang kata saya dha beruba. oke. saya akui kenyataan itu tapi saya beruba kan untuk kebaikan. sala ke? tak bukan. kagipun mereka yang berkata tuh yang buad saya beruba. so chill lha takpya nak kutok saya belakang-2 kan. saya open minded lha. so tak kesah kalau awak nak cakap depan-2 tapi jangan lha kutok saya belakang-2.

kawan sekelas saya ade cakap ambek yang dha ade depan mata. jangan nak kejar yang dha lepas. so, saya pikir, betol juga. satu lagi, saya bukan lupakan diaorang selamanya pun. huh. tak paham dengan manusia sekarang neh. bila saya sayng diaorang, diaorang pula buad saya macam neh. sedehh taw.


ayad neh untuk saya. saya tuju kan ayad neh tok diaorang.



awak, awak, semuaa. faham tak maksod saya yang neh?

sekarang neh aya tak tahu nak cakap apa lagi. yang saya bole buad hanya berserah dan tetap menadi diri saya yang sebena. maaf lha kalau awak baca entry neh awak trersinggung. saya tak ade niat pun. saya cuma nak meluahkan perasaan saya. tuh je tak lebih.

oke semua. tuh je tok entry kali neh. i hope you guys enjoy read it.

Sunday, 5 February 2012

pelangi kasih menyentuh jiwa ;)

salam para bloggers. dha lama tak update post baru kan? rendu rasa nya. hehe~
well. nmpak tak tajuk post kat atas? yea. saya ada tengok satu drama neh. sangad lha menyentuh jiwa saya. sedehh pon ada. cerita bermula kalau tak silap saya 19 Januari kot. para pelakon nye adalah Nabila Huda, Beto Kusyairy, Putri Sara and Johan As'ari. jum skodengg gamba diorang kejapp. jeng-3.......


|
|
|
|
|
V

*neh anggap je header die. huhu~


 
*oke. neh lha 4 pelakon utama nye~


yang neh gamba Putri Sara dengan Beto~
Azlin dan Zafrul


*yang neh Nabila and Johan~
Sofea and Omar


*3 sahabat karib tapi episod sekarang..........~
no komen

oke. itu adalah sedikit gamba nye. kalau nak tgk cerita nye setiap hari selasa-khamis pukul 10.30 mlm. sangad sweet and mnyentuh jiwa taw. 
Beto Kusyairy dalam crite neh mmpunyai 2 peranan. dia seorang yang sayang kan azlin tapi die lebehh sayangg sofea drpda azlin. so comlicated kan? mmg pon. saya pon tak paham. ape pon tak saba nak tggu sampai episod akhir. hehe~
oke lha. post baru bila ade mase oke. ;)

~kamshamida~

Sunday, 22 January 2012

asraruddin saya =)


















~kamshamida~

saya jatuh hati dengan si dia =)

heyy heyy. assalamualaikum bloggers. wahh-2. dha lme tak meng-update blog neh. huhu~ tajuk kat atas tuh macam nak menarik perhatian jek kan? huhu. sebenanye tak pon. cuma nak meluahkan isi hati saya. :)
nak tahu tak spe orang yangg saya maksudkan? ha. tengok lha gamba kat bawah neh.

|
|
|
|
V


*aww aww* neh lha orang nye.

ha.hensem kan  huhu~  nama dia Mohd Asraruddin Putra bin Omar. umur 24 tahun. pemain bola sepak untuk team Selangor. say mula jatuh cinta dengan dia masa dia main untuk Harimau malaya. auch. betapa sukanynya saya dekad die neh. 
malam sebelum tidur berdoa agar bermimpi tentang dia. esok pagi bangun tengok gamba dia. wahh~! kemaruk gila kan. what the fun =)
dinding dekad bilik hampir dipenuhi dengan gamba si dia. 
*impian nak jumpa dia depan-2 bole? nak bagitahu kat dia. abang asra saya suka abang. =)
hahaha~ 

oke lha. mata dha ngantok. time to sleep. nak mimpi kan asraruddin. huhu~



~kamshamida~